homepage | contact | sitemap

Uitgiftepunt Breiboezem

STICHTING BREIBOEZEM HEEFT ALS DOEL VROUWEN DIE GETROFFEN ZIJN DOOR BORSTKANKER EN EEN AMPUTATIE HEBBEN ONDERGAAN, GRATIS TE VOORZIEN VAN GEBREIDE BORSTPROTHESE(S).

EEN GOED ALTERNATIEF VOOR SILICONEN PROTHESES. AFWISSELEND TE GEBRUIKEN, COMFORTABEL, LICHTGEWICHT, ADEMEND, WASBAAR EN VOELEN ‘ECHT’ AAN.

VRIJWILLIGERS (BOEZEMVRIENDEN) BREIEN DE BORSTPROTHESES. VEEL VROUWEN VINDEN DEZE PROTHESES PRETTIGER EN COMFORTABELER DAN SILICONENPROTHESES DIE VAAK ZWAAR ZIJN EN NEKKLACHTEN KUNNEN VEROORZAKEN. DE GEBREIDE PROTHESES ZIJN VAN 100% KATOEN, OM HUIDIRRITATIES TE VOORKOMEN EN HEBBEN EEN LICHTGEWICHT VULLING.

DIT INITIATIEF IS VIA AMERKA EN AUSTRALIE NAAR NEDERLAND OVERGEWAAID. JACQUELINE DE JONG, WOONACHTIG IN AUSTRALIE, DEED EEN OPROEP  BIJ DE BORSTKANKERVERENIGING, DEZE VOELDE ZICH GEROEPEN EN DAARDOOR  IS DIT PROJECT OOK IN NEDERLAND MET SUCCES OPGEZET.

GEINTERESSEERD IN EEN BREIBOEZEM?  MELDT U AAN OP:  www.breiboezem.nl

HET WIJST ZICH VANZELF, LUKT DIT NIET NEEM DAN CONTACT OP MET:
Agnes Tienstra:  ,breiboezemsdrenthe@gmail.com,  Tel. 0591 373543,   Mob. 06 37346883:

NADAT U EEN AFSPRAAK HEEFT GEMAAKT ONTVANGEN WIJ U GRAAG  BIJ HET PERSOONLIJK UITGIFTEPUNT VAN DE BREIBOEZEMS  IN DRENTHE.

Sigrids’ Garden voelt voor mij als een eiland waarop ik tot rust kan komen. Een plek voor mijzelf. De vrijwilligers geven mij het gevoel dat ik belangrijk ben en dat mijn welbevinden hier telt.

Miranda Santing, gast

Laatste tweets van Sigrid's Garden

@SigridsGarden: KLANKSCHALENMASSAGE, 5 oktober. Er is plaats voor 3 behandelingen: 10.00/11.00/12.00 uur Info+aanmelden zie poster.… https://t.co/ZAVi67bhQX
@SigridsGarden: 26 september, 14.00 creatieve middag, o.l.v. Miriam Buutkamp. Thema: Handletteren. Aanmelden tel. 0591-648696 of vi… https://t.co/b5Xb6zXowA
@SigridsGarden: 27-9, 19.30 u.: LEZING,BALANS TUSSEN GEVEN+NEMEN. Je hebt kanker,hoe is dit voor je omgeving. Aanm./info: zie poste… https://t.co/u4sMCQ6Q4s
@SigridsGarden: Loop jij mee, 7 en 8 oktober in Zweeloo?? https://t.co/gT2Ofz6Gqn https://t.co/4tbUkjAWYk
@SigridsGarden: 3-10, 19.30-22.00 u. Lezing: KLACHTEN NA BORSTKANKER AANM.(beperkt aantal plaatsen) publiekslezing@treant.nl of 059… https://t.co/XnVoQEP4S5