homepage | contact | sitemap

Sigrid's Garden Vriendenclub

Stichting "Under the Ivy" (sinds 2008) heeft in het voorjaar van 2010 dankzij grote inzet en financiële bijdragen van vele (bouw)bedrijven in de regio Zuidoost Drenthe èn medewerking van wooncorporatie Lefier, Inloophuis Sigrid's Garden kunnen realiseren.

Vanaf mei dat jaar staat onze deur open voor mensen die kanker hebben (gehad), hun naasten en/of nabestaanden. Sindsdien vindt een jaarlijks groeiend aantal gasten de weg naar het Inloophuis waaruit blijkt dat wij een belangrijke schakel in de (na)zorg tijdens kanker zijn geworden.

Wij bieden onze bezoekers een grote verscheidenheid aan activiteiten zoals yoga, schilderen, voetreflexzone-therapie, schoonheidsverzorging/massage, mindfulness, wandelingen, lezingen/themabijeenkomsten en activiteiten gerelateerd aan het seizoen/feestdagen. Ook kunnen gasten die informatie zoeken, vragen hebben of een kopje koffie/thee willen drinken, vrijblijvend binnenlopen. De toegang is gratis. Voor het bijwonen van bijeenkomsten wordt geen vergoeding gevraagd. Wel wordt voor deelname aan activiteiten een kleine financiële bijdrage gevraagd.

De dagelijkse leiding is in handen van opgeleide, parttime coördinatoren. Deze ondersteunen en begeleiden het team van gastvrouwen/-heren. Het beleid en visie is de verantwoordelijkheid van het bestuur. Zowel gastvrouwen/-heren en bestuursleden zijn onbezoldigde vrijwilligers die zich heel wat vrije uurtjes voor dit mooie en noodzakelijke doel inzetten.

Structureel is een bedrag van ruim 50.000,= euro per jaar aan inkomsten nodig om het inloophuis te kunnen laten voortbestaan. Wij zijn hiervoor volledig afhankelijk van sponsoren, subsidies, donaties en legaten.

Sigrid's Garden Vriendenclub is in het leven geroepen voor bedrijven en particulieren die het werk van het Inloophuis een warm hart toedragen en bereid zijn om ons éénmalig of jaarlijks een financiële bijdragen te verstrekken. Hiermee stelt ook u ons in de gelegenheid om in de toekomst de zorg te kunnen blijven bieden die zo nodig is.    

Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden om ons te ondersteunen mail: jblm@home.nl            

ING rek.no. : NL24INGB 0680 9675 24  t.n.v. Stichting Under the Ivy, Emmen.

Het achtergrondverhaal en een kijkje achter onze voordeur krijgt u in de promotiefilm

http://www.youtube.com/watch?v=5cJ2uQzk_YI

 

Laatste tweets van Sigrid's Garden

@SigridsGarden: KLANKSCHALENMASSAGE, 5 oktober. Er is plaats voor 3 behandelingen: 10.00/11.00/12.00 uur Info+aanmelden zie poster. https://t.co/ZAVi67bhQX
@SigridsGarden: 26 september, 14.00 creatieve middag, o.l.v. Miriam Buutkamp. Thema: Handletteren. Aanmelden tel. 0591-648696 of vi https://t.co/b5Xb6zXowA
@SigridsGarden: 27-9, 19.30 u.: LEZING,BALANS TUSSEN GEVEN+NEMEN. Je hebt kanker,hoe is dit voor je omgeving. Aanm./info: zie poste https://t.co/u4sMCQ6Q4s
@SigridsGarden: Loop jij mee, 7 en 8 oktober in Zweeloo?? https://t.co/gT2Ofz6Gqn https://t.co/4tbUkjAWYk
@SigridsGarden: 3-10, 19.30-22.00 u. Lezing: KLACHTEN NA BORSTKANKER AANM.(beperkt aantal plaatsen) publiekslezing@treant.nl of 059 https://t.co/XnVoQEP4S5