Medewerkers

Deskundige medewerkers met eigen ervaringen
Bij Sigrid’s Garden zijn altijd vrijwilligers aanwezig voor opvang en begeleiding. Vrouwen en mannen. Zij zorgen voor een prettige en open sfeer in het huis en bieden begeleiding en een luisterend oor voor de gasten. Zij zijn speciaal opgeleid voor hun taak in het inloophuis en hebben ieder hun eigen ervaring met kanker. Ze weten waar het over gaat.

Extra aandacht waar dat nodig is
De medewerkers zijn het directe aanspreekpunt voor u en zorgen ervoor dat ons huis voor iedereen een aangename en veilige plek is. Onze vrijwilligers luisteren niet alleen, ze zien ook wanneer iemand wat extra aandacht nodig heeft of gebaat is bij een doorverwijzing naar een andere hulpverlener. En maken dat bespreekbaar.

Oog voor persoonlijk welzijn
Bij Sigrid’s Garden hebben we een breed oog voor het persoonlijk welzijn van de mensen die bij ons komen. Behalve creatieve activiteiten en lezingen organiseren we tal van andere activiteiten. Denk daarbij aan yoga, mindfulness of ander geestelijk ontspannende activiteiten. Ze worden gegeven door begeleiders die gewend zijn om te werken met mensen met kanker.

We zorgen voor een prettige en open sfeer en bieden begeleiding en een luisterend oor