Steun ons

DE VRIENDENCLUB VAN SIGRID’S GARDEN

Word lid van de Vriendenclub van Inloophuis Sigrid’s Garden voor minimaal € 10,00 per maand! Inloophuis Sigrid’s Garden is een initiatief van familie van Sigrid Boer. Sigrid overleed in 2008 aan de gevolgen van kanker. Naar haar gedachtegoed en ter ondersteuning van mensen met kanker of die kanker hebben gehad en naasten hiervan, biedt Inloophuis Sigrid’s Garden ondersteuning tijdens dit proces.

Wij doen dit met behulp van goed opgeleide vrijwilligers. Wat is de Vriendenclub? Voor inloophuis Sigrid’s Garden is geld nodig, veel geld. En alle kleine beetjes helpen. Wij zijn daarom op zoek naar mensen die met elkaar jaarlijks een goede bijdrage kunnen leveren aan de stichting. Door middel van deze Vriendenclub kunnen we structureel onze doelstellingen realiseren. Voor wie is de Vriendenclub? Deze club is voor iedereen. Of u nog studeert of u bent reeds met pensioen, het minimale maandelijkse bedrag is voor iedereen in te leggen. Uiteraard mag u zelf uw maandbedrag bepalen met een minimale inzet van € 10,00. Als lid van de Vriendenclub krijgt u een speciale plek binnen inloophuis Sigrid’s Garden.

De leden van de Vriendenclub krijgen een eervolle vermelding op de website, een eenmalige vermelding in de nieuwsbrief en U ontvangt de nieuwsbrief 2x per jaar. Kan ik nog deelnemen aan de Vriendenclub? De Vriendenclub is uiteraard nooit vol. U kunt altijd deelnemen. Onze wens is minimaal honderd leden te hebben van de Vriendenclub. Hoe kan ik lid worden van de Vriendenclub? Lid worden is erg makkelijk. Door het onderstaande aanmeldformulier naar ons toe te mailen bent u ingeschreven als lid. Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Uiteraard kunt u uit de club stappen wanneer u dit wilt. De verschrikkelijke strijd tegen kanker is moeilijk en zwaar te overwinnen. Wij doen er alles aan om de moeilijke tijd voor diegenen dragelijker te maken. Help ons en word lid van de Vriendenclub.

 

 

Uw gegevens:

Voornaam: ___________________________________________________

Achternaam: ___________________________________________________

Geslacht: M/V

Adres: ___________________________________________________

Postcode: _______________ Plaats: ______________________

Telefoon: ___________________________________________________

Email: ___________________________________________________

Bankrekeningnummer: ___________________________________________________ 

Uw donatie

o € 10,00 per maand

o €_______________ per maand

o €_______________ per jaar

Plaats ________________________________

Datum ________/________/_________

Naam ________________________________

Als U ons wilt steunen verzoeken wij U om het bedrag voor elke eerste van de maand over te maken naar
bankrekeningnummer NL74 RABO 0334 096 987

Handtekening voor akkoord

_____________________________

Onze hartelijke dank voor uw bijdrage!

Mailadres: info@sigrids-garden.nl